Hansgrohe. Das Original.


De meer dan 100 jaar lange traditie van onze onderneming wordt gekenmerkt door innovaties – wij zijn niet tevreden met het bestaande maar zoeken naar betere oplossingen en zijn de tijd een sprong vooruit. Dat bewijzen de talrijke innovaties uit onze ideeënfabriek, die in de sanitairmarkt wereldwijd trends zet. Een ander bewijs vormen de vele designawards en talrijke kopieën van de verschillende Hansgrohe producten. Het beste bewijs is echter te vinden bij de vele zeer tevreden badkamergebruikers.

Water is ons element.

Hansgrohe ontwikkelt producten die lang meegaan, functioneel zijn en voor plezier zorgen – in een aantrekkelijk design. Onze klanten waarderen onze vele revoluties in comfort en technologie, die het mogelijk maken het beste uit water te halen. Onze filosofie: genieten, relaxen, de dag positief starten of ontspannen afsluiten. Wij willen het mensen mogelijk maken om zichzelf in de badkamer te verwennen. Daarom biedt Hansgrohe producten in complete stijlwerelden aan, zodat u kunt kiezen voor bij elkaar passende producten en een stijlvolle badkamerinrichting.

Mijn badkamer.

Voor nu en in de toekomst. Een nieuwe badkamer moet lang meegaan en u veel plezier bieden. Of u nu een nieuwe kraan, douche of een compleet nieuwe badkamerinrichting kiest, het is altijd een duurzame investering. Het is daarom belangrijk dat het badkamerplezier net zo lang meegaat als de levensduur van de producten. Innovaties en technologieën van Hansgrohe zorgen voor optimaal bedieningscomfort. Waterbesparende functies zijn direct in de producttechniek verwerkt. Kwaliteit en waarde zijn voorwaarden voor onze klanttevredenheid.

Series

Puravida – Raindance – Croma 100 – Crometta 85 – Metropol  - Metris – Talis – Focus – Ecostat thermostaten

Mijn stijl in de badkamer.

Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van uw  eigen stijl – Elegance, Style of Classic – of onze meest recente serie PuraVida. Puur en helder is deze serie door het gebruik van DualFinish – wit en chroom in complete harmonie. Het poëtische lijnenspel toont het karakter van de kraan en de precieze overgang tussen de twee materialen. De vorm en het design van de kranen en douches zijn op het keramiek, badkamermeubels en accessoires afgestemd, dit zorgt voor een continue, harmonieuze stijl in de badkamer.