Bedrijfsprofiel

ď MANO Badkamerdesign bied u een professioneel advies waarin uw persoonlijke wensen centraal staanĒ

Ervaring
Mano Badkamerdesign heeft jaren lang ervaring. Hiermee kunnen wij u goed adviseren met de perfecte indeling en de juiste aanschaf van het sanitair. U krijgt bij ons een persoonlijk advies op uw wensen tegen een eerlijke prijs met natuurlijk een uitmuntende service.

Uw wensen
Wij stellen u centraal. Luisteren naar uw wensen en ideeŽn. Tijdens het gesprek maken wij een 3D tekening. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar producten. Deze producten direct in het ontwerp plaatsen, hierdoor krijgt u de perfecte badkamerindeling.

Thuis je nieuwe badkamer kiezen
Mano ontwerpt bij u thuis! Wij inventariseren uw wensen en zet deze om in creatieve ideeŽn voor uw badkamer. Na een gesprek van ongeveer 2 uur is er een ontwerp op maat. Dit betekent dat u als consument na dit gesprek weet welke badkamer indeling aansluit bij uw wensen.  Modern, klassiek, eigentijds of verrassend, net wat u wilt.

Onafhankelijk advies
Mano bezit de unieke positie om niet merk gebonden te zijn. Wij inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een product wat daar het beste bij aansluit. U kunt ons zien als een onafhankelijke sanitair adviseur

Showroom
Sanitair is gevoel, emotie, sfeer en heeft een bepaalde kwaliteit. Wij geven u de gelegenheid om door Mano te worden rondgeleid in een prachtige ruim opgezette showroom. Deze showroom is van een groothandel waar wij graag zaken mee doen. Het voordeel voor u is dat u niet nogmaals uw situatie dient toe te lichten. Hiermee hebben wij een uniek concept binnen Nederland.

Garantie
MANO Badkamerdesign werkt met A-merken die zeer goede garantie voorwaarden hebben. U ontvangt dus 100% fabrieksgarantie. De garantie termijnen lopen uiteen van 1 tot 30 jaar.

Service
Service is ook wel het visitekaartje van Mano Badkamerdesign. Service staat bij Mano hoog in het vaandel. Indien iets niet juist is dient dit zo spoedig mogelijk te zijn verholpen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.