Axor

Beleef een frisse kijk op de badkamer. Axor werkt intensief samen met wereldberoemde designers en architecten. Hun persoonlijke handtekeningen definiëren de badkamer als leefruimte steeds opnieuw. Op precies dezelfde wijze ontstaan ook in de langdurige samenwerkingsverbanden met Axor innovatieve aanvullingen op reeds bestaande collecties.

Laat u inspireren!

Axor Starck

Axor Starck behoort tot de klassiekers in de badkamer: De mengkranen ontworpen door Philippe Starck, hebben met hun minimalisme de badkamerwereld sinds hun introductie in 1994 blijvend veranderd. De tot het wezenlijke beperkte vormen overleven alle modetrends. In 2011 wordt de collectie aangevuld met twee nieuwe wastafelmengkranen en een nieuwe staafhanddouche.

Axor Bouroullec

Axor Bouroullec is de nieuwe Axor collectie die u meer vrijheid in de badkamer geeft. De Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec beantwoordden ons verlangen naar meer individualiteit. Het motto van hun badkamercollectie: Feel Free to Compose – de vrijheid om uw badkamer individueel vorm te geven.

Axor Citterio M

De succesvolle badkamer collectie Axor Citterio M wordt gekenmerkt door haar slanke vormen en elegante uitstraling. De Italiaanse architect en designer Antonio Citterio liet zich voor zijn collectie uit 2007 inspireren door het leven in de grote stad. De nieuwe kranen met ergonomische stervormige grepen zetten een nieuwe toon in de badkamer

Axor Citterio

Sinds de introductie van de Axor Citterio collectie in 2003, is de zeer succesvolle designercollectie in sfeervolle privé-badkamers en in vooruitstrevende hotelarchitectuur een icoon geworden. De nieuwe toevoegingen zijn representatief voor de kenmerken van Axor Citterio: helderheid, continuďteit en luxe in haar puurste vorm